2015. dec 14.

60 karácsonyfa a falon – avagy alternatív karácsonyfa ötletek

írta: Kreanori
60 karácsonyfa a falon – avagy alternatív karácsonyfa ötletek

Egyszerű ötletek kézzel készített karácsonyi dekorációhoz, ünnepi vidámság karácsonyfával a falon – ezek lehetnének jelszavai ezeknek a rendkívül ötletes és egyedi alternatív karácsonyfáknak.

Most, hogy itt a tél és a rohamléptekkel közeleg a karácsony, újragondoljuk a lakásunk vagy akár az irodánk dekorációját, hiszen ez tökéletes alkalom arra, hogy saját készítésű dekorációkkal tegyük meghitté a környezetünket – és ez persze vonatkozik a karácsonyfára is!

Mindenki számára könnyedén elkészíthető, a legkülönbözőbb ötletek százaival találkozunk ilyenkor. Most jöjjenek a mi kedvenceink!

A „karácsonyfa fal” karácsonyi hangulattal árasztja el nemcsak a lakást, hanem bennünket is, és számos problémáját megoldja azoknak is, akik sajnálják az élő fenyőt, a mű változatát pedig nem szeretik:

  • A karácsonyfa falon akár több különböző exkluzív desingt ötvözhetünk. Semmi sem sok, semmi sem giccses és hivalkodó!
  • A karácsonyfa fal az évszak csodás szimbóluma a lakásunkban és optimális megoldása a „kis lakásban még a kis karácsonyfa is sok helyet foglal”-dilemmájának.
  • Az idősek, akik nem tudják már olyan könnyen fel-le hozni-vinni a fát, kényelmesen élvezhetik a fa nyújtotta ünnepi hangulatot és gyönyörködhetnek szépségében.
  • A karácsonyfa fal sokkal több, mint dekoráció és több, mint fa, hiszen segít, hogy alacsonyabb költségvetésből, évente újra felhasználható módon élvezhessük az ünnepi hangulatot.
  •  A karácsonyfa fal divatos irodai dekoráció lehet és átmenetet képezhet a munkahelyi- és lakásdekoráció között.
  • A karácsonyfa fallal biztonságosan díszíthetjük a gyerekszobát is! Kényelmes és könnyű a tisztántartása is!
  • Végül, de nem utolsósorban, nem kell pénzt és értékes időt a fa feldíszítésére, majd lebontására szánni. Ezeket az értékes perceket töltsük inkább szeretteinkkel!

Ezek a fák tehát szokatlanok ugyan, de rendkívül egyediek, környezetbarátok, bármilyen lakásban jól mutatnak és még a legkisebb helységet is ünnepivé varázsolják. A karácsonyfa fal egy korszerű módszer arra, hogy a hagyományost ötvözzük a modernnel és egyedivel!

Inspiráljon bennünket tehát a csillogó karácsonyfa fal és használjuk bátran lakásunk vagy irodánk díszítésében ezt a pompás dekorációs ötletet!

Szólj hozzá

karácsonyi dekoráció karácsonyi falmatrica karácsonyi faldekoráció karácsonyi matrica